Om du har blitt belastet for en bil du ikke lenger eier skyldes dette, i de fleste tilfeller, at man har glemt å fjerne bilen i appen, slik at bilen er aktiv på din profil. Du må sjekke at bilen ikke er registrert på din profil og eventuelt slette den.
Merk! Det er brukers ansvar å alltid ha oppdatert informasjon knyttet til sin profil. Vi har ingen forutsetning for å kunne vite hvilken eier bilen har eller hvem som benytter seg av den, og må derfor ta utgangspunkt i hva brukeren selv har registrert.